2022 Yılında Hangi İllerde Bekçi Alımı Yapılacak? – BekçiAlımı
2022 yılında hangi illerde bekçi alımı yapılacak?
2022 yılında hangi illerde bekçi alımı yapılacak?

2022 Yılında Hangi İllerde Bekçi Alımı Yapılacak?

2022 yılında hangi illerde bekçi alımı yapılacak? Sorusu polislik ve bekçilik alımlarını bekleyen binlerce genç tarafından merak ediliyor.

2022 yılında hangi illerde bekçi alımı yapılacak? Henüz Polis Akademisi tarafından açıklanmadı, ancak 2021 yılı için bekçi alımlarına baktığımızda aslında bu şehirlerin dışında olması da muhtemel sonuç olarak gösteriliyor.

2022 Bekçi Alımları Hangi İllerde Olacak?

İlk bekçi alımları bilindiği üzere 2020 yılında yapılmış ve o dönemde Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa, Adana ve Diyarbakır ilçelerinde büyük bir alım gerçekleştirilmiştir.  Gelecek yılki alımlara ilişkin henüz bir rakam ve hangi şehirler olabileceği konusunda açıklama yapılmazken resmi açıklamanın Polis Akademisinin internet sitesi üzerinden açıklanması sonrasında da açıklığa kavuşacak.

2022 Yılında Hangi İllerde Bekçi Alımı Yapılacak?
2022 Yılında Hangi İllerde Bekçi Alımı Yapılacak?

Aşağıda 2021 yılında bekçi alımı yapılmış olan illerin sıralaması yer almaktadır.

2021 Bekçi Alınan İller

  • İstanbul
  • Ankara
  • İzmir
  • Antalya
  • Adana
  • Bursa
  • Diyarbakır

Yukarıda belirttiğimiz illerin dışında Konya içinde alım yapılacağı konusunda beklenti mevcuttur

2022 Bekçi Alımları Ne Zaman?

2022 yılında hangi illerde bekçi alımı yapılacak? Sorusunu merak eden kitle aynı zamanda bekçi alımlarının ne zaman yapılacağı konusunda da bekleyiş içerisindedir. Bu konuda da henüz bir tarih mevcut değil. Net tarih Polis Akademisinin resmi internet sitesinde açıklanmadan bu konuda net bir bilgi vermek mümkün değildir.

Bekçi Alımları Hakkında Genel Bilgiler

2022 Yılında Hangi İllerde Bekçi Alımı Yapılacak? Bekçi alımlarıyla ilgili merak edilen pek çok konu var. Bunların en başında bekçi nasıl olunur? Sorusu geliyor. Sitemizde bu sorunun yanıtını açık bir şekilde belirttik. Buradaki bilgiler doğrultusunda hazırlık aşaması tamamlanabilir.

Bekçilikle ilgili merak edilen bir diğer soru ise mülakat öncesinde yapılan bekçilik parkuru kaç saniye olduğudur. Yine bu sorunun yanıtı sitemiz üzerinde yer almaktadır.

Bekçi alımları konusunda merak ettiğiniz soruların yanıtlarını öğrenebilmek için aşağıdan bize yorumlarınızı gönderebilirsiniz.

[wp-faq-schema]

Yazar: İhsan Arslan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir