2018 Bekçilik Yazılı Sınav Sonucu Ne Zaman Açıklanacak? – BekçiAlımı

2018 Bekçilik Yazılı Sınav Sonucu Ne Zaman Açıklanacak?

Çarşı ve mahalle bekçisi olmak isteyen on binlerce kişi 10 ilimizde kurulan sınav merkezlerinde bugün (20 Ekim) bekçilik yazılı sınavına girdiler. 7 bin mahalle bekçisi kadrosu için yarışan adayların hangi illere kaç kadro şeklinde dağıtılacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. (OKUYUN) Yazılı sınavın uygulanmasından sonra adaylar, bekçilik sonuçlarının açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyorlar. Bu konuda birçok soru bize iletiliyor. Bekçilik yazılı sınav takvimi aşağıdaki gibidir:

Yazılı Sınav Kitapçıkları

22 Ekim tarihinde yazılı sınavda kullanılan A ve B kitapçıkları ve cevap anahtarı Polis Akademisi tarafından duyurulacak.

Bekçilik Yazılı Sınav Sonuçları

ÖNEMLİ NOT: Yazılı sınav sonuçları son yapılan değişiklikle 26 Ekim 2018 tarihinde açıklanacaktır.  Sınavı 50 ve üzeri alarak geçen adayları ise bekçilik fiziki yeterlilik parkuru ve bekçilik sözlü mülakatıaşaması bekliyor olacak.

Bekçilik fiziki parkur sınavına girecek adaylar 7 Kasım tarihinde duyurulacak. Fiziki parkur ve sözlü mülakat aynı gün de olabilir farklı zamanlarda da. Bu süreç ileride netleşecek. Tüm bekçi adaylarına duyurulur.

 

Yazar: Utku DEMİR

Merhaba. Ankara'da ikamet etmekteyim. Bekçilik mesleğine aday biriyim. Sitemize haber yazmakta ve kullanıcılardan gelen yorumları cevaplamaktayım. Bana ulaşmak için e-posta adresimi kullanabilirsiniz. (iletisim@bekcialimi.com)

6 Soru Cevaplandı

  1. Eğer fiziki parkurla sözlü mulakat ayrı olursa ilk hangisi olur.fiziki parkur mu?

  2. Eğer fiziki parkurla sözlü mulakat ayrı olursa ilk hangisi olur? Fiziki parkur mu?

  3. Sayın admin 55 soruda 35 cevap hemen hemen bilmişim sizce geçme olasılığım nedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir