2019 Bekçilik Ön Başvuruları Sona Erdi. Sırada Ne Var? – BekçiAlımı

2019 Bekçilik Ön Başvuruları Sona Erdi. Sırada Ne Var?

Çarşı ve mahalle bekçisi olmak isteyen yaklaşık 250 bin kişi ülkemizin 81 ilinden başvurularını 1 Nisan 2019 tarihinde tamamladı. Önlem alınmazsa binlerce insan mağdur olacak adlı yazımızda belirttiğimiz gibi maalesef önlem alınmadı ve binlerce kişi maddi-hak mağduriyeti yaşadı-yaşayacak. Ön başvuru aşaması aslında oldukça basit olmasına rağmen dikkatsizlik ve hatalı sistem görünümü nedeniyle bu sorunlar yaşandı. Dileriz en fazla maddi zararlar olmuştur. Çünkü yanlış döneme başvurma nedeniyle hak kaybı yaşayan insanların olduğunu da biliyoruz ve maalesef bu kişiler henüz bunun farkında bile değiller. Tüm bu durumlar bireysel başvuru için yapılacak duyuru ile netleşecektir. Peki şimdi ne olacak? Ne yapmalı? Nasıl bir süreç olacak? Bu konuları makalemizde açıklayacağız.

Ön başvuru için süreç tamamlandı. Artık yeni başvuru yapılamaz. Para yatırıp internet ön başvurusu yapmayanlar ve yanlış döneme başvurlanlar için de yapacak bir şey yok. Polis Akademisi, Nisan ayı içinde 1. Dönem  ve 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği giriş sınavına katılacak adayların müracaatlarının alınacağı ve ön sağlık kontrolünden geçirilecekleri başvuru merkezleri ile tarihlerini açıklayacak. Duyuru Polis Akademisi sitesinden yapılacak ve sitemiz üzerinden sizlere duyurulacak. Yapılacak duyuru ekranında aşağıdaki bilgileri bulacaksınız:

  1. Bireysel başvuru, ön sağlık taraması ve evrak teslimi yapacağınız tarih
  2. Bireysel başvuru, ön sağlık taraması ve evrak teslimi yapacağınız Polis okulu
  3. Bireysel başvuru evrakları

Size söylenen tarihte ve belirtilen okulda evraklarınız ile birlikte şahsen bulunmanız gerekecek. Hafta içi olacağı gibi hafta sonu da bu süreç işleyecektir. Çünkü aday sayısı çok. Bireysel başvuruya giderken saç sakal traşı olmuş, düzgün giyimli ve hangi evraklar istendiyse hepsinin ifade edildiği gibi hazır olmasına dikkat edin. Evrakların imzalı-mühürlü olması faydanızadır. E-devlet evrakları da resmi evrak olmasına rağmen bazı başvuru kabul komisyonları sorun çıkartabiliyorlar.

Başvuru evraklarından şimdiden hazırlayabilecekleriniz aşağıdakilerdir:

  1. T.C. kimlik numarasını gösterir belgenin aslı ve fotokopisi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport),
  2. Diploma veya geçici bitirme belgesinin aslı ve fotokopisi, (Yurtdışından mezun olanlar için ilgili kurumda alınan denklik belgesi)
  3. Müracaat ettiği il sınırları içerisinde en az bir yıldır ikamet ettiğini belirtir belge
  4. Son bir yıl içinde çekilmiş dört adet biyometrik fotoğraf,
  5. Kendisi ve evli ise eşinin Yönetmeliğin 5’inci maddesinde belirtilen engel hallerinin bulunmadığını ifade eden yazılı beyanları,
  6. Şehit veya vazife malulü olanların eş veya çocuklarından, şehitlik veya vazife malullüğü belgesinin ilgili kurumca onaylı örneği,
  7. Sınav ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu,
  8. Askerlik terhis belgesi aslı ve fotokopisi,
  9. Yaş düzeltmesi yaptıranlar için yaş düzeltme belgesi,

Bireysel başvuru duyurusu ekranında sınav başvuru dilekçesi ve sağlık bilgilendirme formu sizlerle paylaşılacak. Bu ikisini o zaman doldurabilirsiniz. Geçtiğimiz dönem duyuru ile adayların okullara daveti arasında 3-4 gün gibi çok kısa bir süre bulunuyordu. Yani bir anda gece duyuru yapılıp üç gün sonra farklı bir ildeki bir polis okuluna davet edilebilirsiniz. Bu nedenle hazırlıklı olmanızda fayda var.

Başvuruların Alınması, Bireysel Müracat ve Ön Sağlık Taraması

Ön başvuru yapan tüm adaylar, evrakların teslimi, kontrolü ve ön sağlık taraması için polis okullarına davet edilecekler. Geçen yıl bu aşama, ön başvurudan 15 gün sonra başlamıştı. Yani 2019 yılında da evrak teslimi ve ön sağlık taraması süreci 15 Nisan 2019 civarı başlayacaktır diyebiliriz. Bu noktada askerlik, mezuniyet, ikamet ve başvuru evrakları teslim edilecek. Doğruluğu ve geçerliliği kontrol edilecek. Sorun olmayan adaylar ön sağlık taramasına alınacaklar, boy-kilo-göz-iz kontrolüne tabii tutulacaklar. Bu noktada tüm adayların gerekli şartları sağlıyor olmaları gerekir, şartları sağlamayanlar elenirler. Başvuru aşamaları 15 gün civarı sürmektedir.

Evrakları tam olan, herhangi bir sıkıntısı olmayan, ön sağlık taramasından elenmeyen tüm adaylar bekçilik yazılı sınavına girmeye hak kazanacaklar. Bu kişilerin kimler olduğunu da yine Polis Akademisi duyuru ile bildirecek.

Yazar: Utku DEMİR

Merhaba. Ankara'da ikamet etmekteyim. Bekçilik mesleğine aday biriyim. Sitemize haber yazmakta ve kullanıcılardan gelen yorumları cevaplamaktayım. Bana ulaşmak için e-posta adresimi kullanabilirsiniz. (iletisim@bekcialimi.com)

239 Soru Cevaplandı

  1. iyi günler kendim milli güreşçiyim 10 kg’ye yakın bir kilo durumu söz konusu vki oranla bu aşamada ne yapmam lazım ? direk elerler mi bilgi paylaşırsanız sevinirim teşekürler.

  2. serhat başbuğ

    ADMİN KARDEŞİM İSTANBUL İÇİN KAÇ KİŞİ VARDIR BAŞVURU YAPAN ÜMİTSİZLİK VAR İÇİMDE TALEP ÇOK OLDUĞU İÇİN

    • Çok talep var bir sayı söylemem doğru olmaz. 250 binden hesaplayın işte..

  3. adminn eski kimik yeni kimlik farkediyormu yeni kimlik mi cıkartmak lazım

  4. kolay gelsin.diplomamı kaybettim ama en son bitirdigim okuldan ıslak imazalı mezuniyet belgesi aldım sıkıntı olur mu

  5. Bekci adayi😁

    Admin bu evragi(“Kendisi ve evli ise eşinin Yönetmeliğin 5’inci maddesinde belirtilen engel hallerinin bulunmadığını ifade eden yazılı beyanları”) nerden alacaz bide ikametgah adli sicili edevlwtten cikarttigimizda sorun olurmu imzali kaseli diye belirtiliyor. Sinava giris basvuru ekraninin ciktisinida dosyaya ekliyelimmi istanbulda ikamet edenlerde farkli bir okula gidebilirmi on saglik ve basvuru icin.

  6. İbrahim yılmaz

    Kendisi ve evli ise eşinin Yönetmeliğin 5’inci maddesinde belirtilen engel hallerinin bulunmadığını ifade eden yazılı beyanları,
    Bunu nasil yapacagiz bir ornegi varmidir acaba. Tesekkurler

  7. Bekci adayi😁

    Tüm islam aleminin ve tüm bekci adayı arkadaşların bize dogru bilgiler paylasan admin kardeşim kandiliniz mübarek olsun. Nice kandillere insaAllah

  8. Merhaba

    Asagida bahsi gecen beyan tam olarak nedir nereden temin edilir? Tesekkurler.

    *Kendisi ve evli ise eşinin Yönetmeliğin 5’inci maddesinde belirtilen engel hallerinin bulunmadığını ifade eden yazılı beyanları,

  9. yaw bi süreç bu kadar geciktirilmez arkadaş yazıktır günahtır mahalelmdeki adam Bekçi oldu geçen sene göreve başlaman 10 ayı buluyor dedi yazık yazık insanlara 7 ay değil 6 ayda adamları mezun et olsun bitsin hayatlarına baksın insanlar nie bu kadar mağdur ediosunuz ki…

  10. Askerlik terhis belgesini askerlik şubesinden alabilirmiyim alırsam kabul olurmu

  11. Hüseyin Enes

    Diplomam kayip e devlet uzerinden aldigim mezuniyet belgesi diploma yerine gecerli olur mu

  12. Evraklar arasına Terhis belgesi yerine bedelli sınıflandırılmış belgesini koysak eleneceğiz demi?
    Malum her şey uyuyor ama yol ile beraber 19 gün bedelli askerlik için lisans mezunu olmam bile fayda sağlayamayacak demi.

  13. günaydın diplomam üniversitede aslı ve askerlik belgemde şubede aslını vermiyorlar ama zaten e devlette hepsi mevcut çıkıyor sorun olur mu birde yazılı sınavla fiziki parkur mesai saatleri içindemi olur hafta sonumu bilgi verir misiniz?

  14. Ercan Toygun VARIŞLI

    Müracaat ettiği il sınırları içerisinde en az bir yıldır ikamet ettiğini belirtir belgenin son 1 ay içinde alınmış olması sorun çıkarır mı ben şimdiden aldım çünkü.

    • Belgenin altında not olarak yazar geçerliliği

    • ERCAN VARIŞLI

      Merhaba, Geçerlilik tarihi yazmıyor sadece verildiği tarih yazıyor.”Adres Bilgileri Raporunda”. Veriliş tarihi 23.03.2019

    • Belgeyi nereden aldın nüfüs dairesi artık e devletten almanız gerekiyor biz vermiyoruz dedi

    • ERCAN VARIŞLI

      nüfus müdürlüğünden aldım.

  15. bekçi adayı

    Merhaba biyometrik fotografın sakallı sakalsız olma gibi özel istekleri mevcut mu ? emniyet müdürlüğünün eğitim şubesini de aradım. onlar ekstra bişey olursa zaten başvuru şartlarına yazarlar dedi. 2. duyuruyu bekleyin dediler.

  16. 5. Madde ne eşinin ve kendisinin engel halleri bulunmadığına dair belge derken bu maddeyi anlayamadım bilen arkadaşlar öğrenebilir miyim?

  17. Admin size bir sorum olacak evrak teslim tarihi belli oldumu

  18. Merhabalar, ön başvuruda saç sakal kesılsın demıssınız benım bıyık var sadece ön baş vuruda problem olurmu sadece bıyık bununla ilgili olarak bilgi rica ederim

  19. Resul Baştürk

    İyi günler rahatsız ediyorum gene ama, bugün genel cerrahiye gittim, safrada sadece bir tane 5 mm ve iki tane 2mm’den küçük toplamda üç tane polip çıktı. Doktor bu engel olamaz nasıl olur öyle şey falan dedi ama sizce ne yapmalıym?

    • Yani engel olması olası. Şansınızı deneyebilirsiniz.

    • Resul Baştürk

      2018 tarihli bekçilik ve pomem konulu forumlarda çok fazla karşıt fikir var, bende polip var şu an polisim / eğitimdeyim diyen insanlar da var, olumsuz aldım polip olduğundan diyenler de. Peki tümör harici nedenlerle alınan safra kesesi sağlam kabul edilir diyorlar yönetmeliğin ilgili maddesine göre, bu doğru mu?

    • Polip türü ve durumuna göre kişisel kararlar veriliyor. Tümör harici alınıyorsa sorun olmuyor diye biliyorum ben de.

  20. Merhabalar
    En az 1yıldır ikamet ediyor olduğumuz belgeyi nüfüs dairesi vermiyor e devletten alabilirsiniz dedi
    Sizce evrak tesliminde kabul görülürmü

  21. parkur ile sözlü mülakat aynı gün müdür?

  22. Merhaba.Diploma ve terhis belgesinin sadece fotokobisini çekip götürsek olmuyormu illa ikisini mi götürmek gerekiyor sayın admin

  23. Admin, başvuruyu yaptım fakat daha sonra siteden teli güncelledim ama cıktı almamıştım, şimdi siteye giremiyorum çıktı almak için.. Süresi mi doldu? Ne yapmam gerekir? Acilll

  24. Kılavuzda başvuru tarihleri içerisinde herhangi bir siyasi partiye üye olmamak deniyor çok eski dönemlerden kaydım varmış unutmuşum yok diye biliyordum demin e devletten baktım varmış üyeliği iptal ettim bu elenme sebebi olabilir mi acaba

  25. Merhaba, parkur testi Ramazan ayına denk gelir mi? Bu konuda kolaylık sağlarlar mı?

  26. admin ben ilk internetten yapılan barkodlu online basvuru formunun cıktısını alamadım bir sıkıntı olur mu

  27. Kardeşim kolay gelsin bekçilik haberleri konusunda 1 numarasın. Sorum şu .. Malum Ramazan ayına yaklaşık 1 ay kaldı . Bu süre zarfında Ramazan ayına kadar sağlık taraması ve yazılı sınav olur mu ? Yoksa Ramazan ayı içerisinde mi olur ?

  28. ŞUAN SADECE DUYURULARI MI BEKLİCEZ

  29. YAŞ DÜZELTMESİ YAPTIM AMA BAŞVURU DA YAŞ DÜZELTİLMESİNE HAYIR DEDİM BİR SEY OLUR MU

  30. Müracaat ettiği il sınırları içerisinde en az bir yıldır ikamet ettiğini belirtir belge
    ADMİN BU BELGEYİ NERDEN ALACAZ

  31. Admin tecrübelerine dayanarak bu süreç genel olarak eğitime katılmamız hangi ay a denk gelir. Bildiğim kadarıyla eğitime katıldığın an itibariyle memuriyet ve maaş işlemeye başlıyor. İşsiziz geçen her gün insanı yıpratıyor açıkçası…

  32. 10 cm doğum lekesi sırtımda sıkıntı olurmu admin

  33. Admin askerlik terhis belgesinin bende aslı yok e devletten aldıgım cıktı yeterli mi degilmi aslı kayıp?

  34. Hayati çelik

    Kardeş merhaba.
    Ben yeni evlendim evlilik cüzdanı ve nüfus cüDanı için biyometrik foto çekindim ama sakallı ikisin de kullandım aynı fotoğrafı başvuru da kullansam bi sıkıntı olur mu ?

  35. kafama cok takılan birşeyi size sormak istedim.mulakatta neden bekçi olmak istiyorsun? polislik varken niye bekçilik? mesela üniversite mezunu birine kendini farklı alanlarda değerlendir polisliğe gir uzmanliga gir gibi şaşırtmalı sorularda nasıl cevap vermeliyiz ? mulakata ilk defa gireceğim…

  36. Askerlik terhis belgesinin aslını başvuru merkezinde alıyorlar mı bende sadece 1 tane var ıslak imzalı? Yoksa sadece ibraz mı edıyoruz biz de mi kalıyor ?

  37. Bekci adayi😁

    Admin nezaman cagiracaklr bizi

  38. ADMİN BENİM KRİTERLERİM 2 BAŞVURUYADA UYGUNDU BENDE 2 BAŞVURUYADA BAŞVURDUM ONUN AKIBETİ BELLİMİ ACABA? İKİSİNDEDE ŞANSIMI DENEYEBİLECEKMİYİM?

  39. Bekci adayi😁

    Admin bizi nezaman akademi cagiracak

  40. Merhaba aemin benim boy kilo endeksi fazla yani 27 en fazla istenirken benim şu an 29 ama fitness yapıyorum uzun yıllardır ve yağsız bir vücuda sahibim orda fizigime bakarak orda buna tolerans tanırlarmi boyum 194 ve kilom 109 teşekkürler

  41. Ben bu basvuruyu kaçırdim, bir sonraki alim ne zaman olur?

  42. Admin 10 kilo fazlam var.ön sağlık kontrolünde sıkıntı yaparlar mı ?

  43. Abi ben orra.okul mezunuyum parayı da yatirdim ve şimdi ne yapmam.lazim

  44. Merhaba admin çok çok sağolasın cevapsız soru bırakmıyorsun bir şey daha danışayım geçtiğimiz günlerde hacamat yaptırmıştım izleri var sağlık muayenesinde sorun çıkarırlarmı

  45. Askerlik Aslı kayboldu e devletten alsam sorun olur mu

  46. Askerlik terhis belgesi askerlik bitince vermislerdi o oluyormu admin

  47. Biyometrik fotoğraf sakallı olsa sorun olur mu?

  48. lazım olan belgeleri e-devletten alsak olurmu? 1 yıl aynı yerde ikamet ettiğimize dair bellge vs gibi

  49. Bekcilik icin 2 ayda 22 kilo verdim insallah emeklerimizin karsiliginiz aliriz. Benim sorum evrak teslimi ve ön sağlık kontrolunde saç sakal kesimi şartmı

  50. Admin benim merak ettiğim, on sağlıkta vücudumuza çok yakından mi bakıyorlar yoksa 5 metre mesafeden mi? Kol bileğimde dövme var 1 seans sildirmeye girdim ama yetişmez silinmesi, profesyonel makyaj ile girsem geçme durumumu merak ediyorum

  51. S.a ben açıköğretim lisesinden mezunum,diplomanın üzerinde mühür yok imza var 2 tane sıkıntı olurmu? E devletten alma şansımız var mı..

  52. Safra kesesi ameliyati oldum saglikta herhangi bir sikinti cikar mi

  53. ekrak teslimi sonrası hastane ve sınav aralıkları kaç gündür acaba

  54. Yazılı sınav ne zaman olur birde en iyi ihtimal kazananların belli olması ne zaman i bulur

  55. Admin kardeşim biyometrik resmi ben AVM de bulunan makinede cekindim ama biraz kalite sorunu var gibi çıktı resim bu resimler nerede kullanılacak tekrar cekinmeme gerek var mı acaba Ankara’da dosyada falan ise tekrar cekineyim diye düşünüyorum.

  56. Hocam 1 kg kitle indeksine gore fazla gitsek on saglikta sorun olur mu ?

  57. Hâlâ belli olmadimi bekçilik admin

  58. Başvuru yapıp sisteme girdiğim de karşıma çıkan üye numarını falan almıştım olsı bir durum da nerelere itiraz edebilirim gerekli evrakların mevcut

  59. İkametgâh ve askerlik belgesini e-devlet üzerinden alıyoruz değil mi ? Askerlik belgesinin aslını şube vermiyor bende fotokopisi var

  60. Admin.ben yeni bosandım eşimden nufus cuzdanımı degıstırmedım daha evlı gozukuyorum nufus cuzdanında ama kanunen bekarım .bu sıkıntı olmaz degıi mi ?

  61. Asli ve fotokopisi Terhis belgesi yerine e devlet ciktisinda ıslak imza olmasi gerekir mi.yani subeden alip mi onaylatmaliyiz yoksa direk e devletten alsak iki tane cikarsak olurmu.

  62. Peki kolda ki izleri kapatmak için profesyonel makyaj ile girersek ön sağlığa bunun herhangi bir riski var mıdır ? Ve bir de kolumuza dokunarak mı bakıyorlar yoksa öyle göz ile kontrol tarzında birşey mi ? Admin bu arada baştacısın herkese yardımcı oluyorsun helal sana.

    • Tabiki var, anlaşılırsa elenirsin. Göz ile kontrol edilir dilenirse yakında bakılır vs.

  63. Kısa kollu tşört giymek gerecek önsağlığa gittiğim zaman eğer bu makyajı yaptırırsam. Bu giyim sıkıntı olur mu bu aşamada yani hafif ağırbaşlı olmayan bir izlenim oluşur mu komisyonun gözünde acaba ? Bu gecelik son sorum olsun. Teşekkür ettim.

  64. Emin çataklı

    Bende astigmat var sağ1.25 sol 1.75 sıkıntı olur mu yoksa gözlük mü takayım

  65. Hocam iyi günler benim boy ve kilo endeksim tam 27 çıktı bir sorun olurmu ön sağlıkta

  66. eldeki küçük izler sıkıntı olurmu kardeşim

  67. Hocam on saglik ve evrak tesliminde sikinti cikmazsa takip no dosya no gibi bir no veriyolar mi evrak takibi icin ? Tesekkurler

  68. Admin merhaba. Ön başvuruyu yaptık PA sitesinden takipteyim sürekli ama henüz bir açıklama gelmedi. Ne zaman gelir tahminen?

  69. 9 sene önce tuberkuloz tedavisi gordum. Onbasvuruda bunu belirtmeli miyim ?

  70. Admin selamlar,
    Boynumun sol yan tarafında 1 cm lik doğum lekesi bulunmakta gömlek ve t-shirt giydiğimde görünmemekte, komisyonun bu yöndeki tutumu nasıl oluyor ? Adayları hemen elemeye yönelik bir tutum sergiliyorlar mı yoksa mümkün olduğunca yapıcı mı oluyorlar?

    Teşekkürler

  71. Beytullah Yaman

    Hocam ben başvurumu falan yaptım ben iş gereği ikametgâhını başka bi ile almam lazım eğer alırsam ön muayene ve evren tesliminde ikametgahımın başka ilde olması sorun olur mu yoksa evrak teslimine adresi mı başvurdugum ile mı almam lazım yardımcı olursan sevinirim

  72. Bekci adayi😁

    Admin net tarih bellimi bizi akademiye nezaman cagiracaklar bide cagirdiklerindakinistenilen evraklari polis akademisi yayinlicakmi

  73. Bekci adayi😁

    Ön muaneden kac gun sonra ilk sinav baslar

  74. Müracaat edilen il sınırları içinde en az bir yıl yaşadığını belirten belge ne belgesi olarak geçiyor ve nereden alabilirim? Bir de biyometrik fotoğraf tamamen sakalsız olarak mi çekilmeli?

  75. Askerlik belgemin aslını kaybettim kopyası geçerli olur mu?

  76. Polis akademisi duyuru yayınladıktan sonra tahminen kaç günümüz olur ön başvuruya gitmek için?

  77. Fotoğraf biyometrik mi normal mi olmalı

  78. emeğinize sağlık öncelikle benim sorum kolumda kesik izleri var dirsekten yukarıda çok ince 1 metreden zor görünüyo sıkıntı çıkarırmı elenirmiyim sizce

  79. Askerlik şubesinden terhis belgesi istedim lakin askerlik durum belgesi verdiler. Terhis belgesini veremeyiz dediler. Bu durumda geçerliliği var mıdır? Teşekkür ederim.

  80. Başvuru yaptığımda başvuru ekran çıktısı almadım alamadım daha sonra sayfa kapandı sorun olur mu

  81. admin gözlük kullanıyorum.1.75 sağ 1.75 sol.başvuruya gözlüklü gidicem.sorun olurmu?bide sağ dirseğimden ameliyat olmuştum dikiş izleri var sorun olurmu?

  82. Ben gozluk kullaniyorum sîkıntı olurmu

  83. Admin kardeşim kolay gelsin. Dişte openbite rahatsızlığım var yani açık kapanış. 6 mm altında sorun olur mu sizce? Net bir cevap bulamıyorum. Şimdiden cevap için teşekkürler.

  84. Bekçi Aday Adayı

    2019/2.dönem Çatalca bölgesi için oluşan başvuru sayısı hakkında net bilginiz var mıdır acaba? 2.dönem için rekabet daha fazla olacak denilebilir mi sizce?

  85. Selam. Ben açık lise okudum ve bitirmeme 25 kredi kaldı. Geçici diploma verirler mi alabilir miyim

  86. Admin askerlik terhis belgesi e devletten alsak olur mu aslı yırtıldı

  87. Admin kolay gelsin bi sorum olacaktı.Bu 5.madde diyor ya eşinin ve kendisinin engel raporu falan.bunu nasıl ve nereden alabilirim.cevaplarmısın teşekkür ederim şimdiden..

  88. 1 ay 20 gün ceza aldım ve üniversite ile ilişiğim kesildi. Hagb sayesinde dava düştü bu güvenlik soruşturmasında elenmeme sebep olur mu?

  89. Askerlikten muaf olmuştum rahatsizliğim vardi fakat rahatsizliğim normale döndü iyileştim şu an bir rahatsizliğim yok sıkıntı olurmu ?

  90. Askerlik biteli 9 10 yıl old. Terhis belgemi bulamıyorum. Ne yapmak gerekli

  91. Admin bu alımların tamamlanması ne zamanı bulur tahmin ce 8 bin alımın kısa sürede tamamlanacağı söylenmişti?

  92. On sağlıkta diş kontrolüne ne şekilde bakiyorlar

  93. Ben 11 mayısta bedelliye gıdecem sorun olurmu

  94. 250 bin kişiye istanbul ve ankara dahil mi

  95. hocam ön sağlık ve evrak tesliminde sizce saç sakal alımı ve kumaş panolon gömlek şart mı? yoksa normal spor kıyafetle mi gidelim.

  96. Konuşmada ben R harfini söyleyemiyorum
    Ama konuşmam güzel Bi sorun olurmu

  97. Sayın Admin Diploma aslı ve fotokopisi diyor aslı bende mevcut fakat fotokopi dediği normal aslının fotokopisi mi yoksa e devletten yada okuldan almamız gereken bir şey mi? fotokopiysede noter onaylı falan mı olacak anlamadım cevaplarsanız sevinirim.Uygulamayla ilgili bir problemde var bazı altı çizili cümle kelime diye bahsettiği sorularda altı çizili bölüm yok.

    • Orijinal belgenin fotokopisini çekin yeterli. O konuda bilgimiz var ilgileneceğiz

  98. Merhaba admin kardeşim az önce instagramdan bekçi sayfası açıkladı nisan 15 ile 29 arasında ön sağlık kontrolünden geçecekmişiz senin bilgin var mı? Birde benim arkadaşım polis okulunda yeni gitti dün konuştum bekçi alımları için hazırlıklar yapılıyormuş, yani alimi hizlandiracaklar galiba haziran da biter mi yazılı sınav, parkur, mülakat ???

  99. Sayin admin ikinci basvurular mayisa kalabilirmi oyle gazate haberinde geciyor du

  100. Admin merhaba ön sağlık kontrol tarihleri açıklandı bizi aydınlatırmısın

  101. Kırıkkale için başvurduk ama sınava Kastamonu da girecez Bekçilik başvuru dilekçesinin üstüne Kastamonu mu yazacağız yoksa Kırıkkale mi

  102. Admin kolay gelsin. Boy kilo endeksi varya benim boy 1.78 kilo 59 . Normalde boyuma göre kilom 73 olmasi lazimmis çok problem yasarmiyim . Bide ben 9 yıl once kalp ameliyati olmustum ama herhangi bi ilac kullanmadim su zamana kdr ve doktorlar herseyi serbest yapti . Sorularima cvp verip aydinlatirsan sevinirim .

  103. Bide bu sonuclar açıklandı da tarihler falan ya . Herkesimi xagirdilar yoksa eleme mi oldu ?

  104. admin ben sınav giriş belgesini almak istediğimde bu kişiye ait sistemimizde sınav giriş belgesi bulunamadı diyor sınava giremicek miyim?

  105. Evraklari föy dosyadami vericez yoksa pembe kapakli dosyami?

  106. Siyasi parti üyeliğimi başvuru tarihinden sonra kaldirttim ne gibi problem yaşarım.?
    Şimdiden sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.

  107. E devletten çıkarılan belgeler olur mu

  108. Mustafa günay

    Merhaba 2. Dönem dışında yeniden bir başvuru süreci başlayacak mı ?
    Bir de lise şartı hâlâ mevcut mu ?
    Eğitim durumu hakkında herhangi bir değişiklik olacak mı şartlarda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir