İstanbul için 7 bin alımlı 2018 1. dönem bekçilik sınavlarına girip asil olarak kazanan adaylara İl Emniyeti duyuru SMS’i gönderdi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere Çarşı ve Mahalle Bekçisi sınavını asil olarak kazanan adaylara 10.12.2018 Pazartesi gününden itibaren İstanbul ilindeki hastanelerden sağlık kurulu raporu aldırılacaktır. Bu süreçte tüm asil adayların belirtilen tarihte İstanbul ilinde olması gerekmektedir. Sağlık kurulu raporu aldırılacak hastaneler daha sonra bildirilecektir.
Hastane duyuruları da SMS üzerinden yapılacaktır. Kimin hangi hastaneye gideceği yine adaylara iletilecek. Bekçi adaylarına rapor alırken hastanede polisler ya da bekçiler eşlik edecektir. Diğer iller için de rapor işlemleri devama diyor. Henüz rapor işlemleri başlamamış olan iller için asil kazanan adaylar emniyet ile iletişime geçebilirler.
SMS gelen adayların arşiv araştırmasının olumlu sonlanıp sonlanmadığı konusunda bilgimiz yok. Zaten bu konuda kimse direkt bilgi veremez. SMS almadıysanız numaranızın başvuru sırasındaki ile aynı olup olmadığına dikkat ediniz. Bilgi için emniyet müdürlüklerine başvurunuz.
Asil kazanan bekçi adaylarına duyurulur.
D vitamini ve b 12 vitamini eksikligi saglik raporunda sorun cikarir mi bilgi veririseniz sevinirim
Hayır
Yarin dahiliye bolumunde muayene olacagiz kan degerlerim normal sadece
Total biriburun 1.2 sinir bende 1.28
Mchc sinir 35.4 bende 36.1
Hepatit hiv vs negativ sadece bu 2 deger sorun teskil edermi
Yani heyetten heyete değişiyor ben kesin birşey diyemem.
sorun olmadı bilginize
Bu duyuru Türkiye icin mi gecerli yoksa sadece İstanbul dan basvuru yapanlar icin mi ?
istanbul
Merhaba anlayamadim bir konu var 2018-1 alımlara ek 3500 alım sadece İstanbul Ankara İzmir içinmi yoksa bütün illereki dağılacak tır kolay gelsin
Selamın aleyküm 10500 bekçi alımı için mi geçerli yoksa sınava girmiş olanlar içinmi
Kazananlar için.
10’undan itibaren çağırırlar mı peki sırayla? Ve kaç gün sürer bu sağlık raporunu almak ?
Bunu biz bilemeyiz. Nasıl planladılar bilgi yok.
7000 alımında sözlü de elendim fakat bende astigmat var sizce şimdi cizdirsem mi iyi olur yoksa sonra mı 10000 alıma da girecegim o yüzden
Onun kararını siz vereceksiniz.
Admin ben İstanbul asilim ve bu mesaj bana da geldi fakat 10 unda değil ama güvenlik sorusturmam neticelenince mı cagrilacagim? Örneğin 20 25 Aralık gibi de çağrılabilir miyim?
Evet
mulakatta parkurda ve sinavda gectigim adamlar yedege alinmis. (mulakatta cevap veremedi.)hakkimizi yediler..dayisi olan joker hakki kullandi baskada bisey degil.
Bız o tarihte İstanbul emniyet müdürlüğü ne mi gidicez yoksa İstanbul da mı olun diyor
İstanbul’da olun.