Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için yapılan alımların son aşamasına gelmek üzereyiz. Bildiğimiz üzere bekçilik sözlü mülakat sonuçları, yazılı sınava çok yakın bir zamanda açıklanmıştı. Hatta Ankara için yaşanan bazı aksaklıklar yüzünden yazılı sınavı bir hafta kadar sonrasına ertelemek zorunda kalmışlardı. Bir şekilde yazılı sınavlarda bitmiş bulunmakta tüm illerde yazılı sınavlar yapıldı. Şimdi ise yazılı sınav sonuçları bekleniyor. Yazılı sınav sonuçları için yaklaşık olarak 3. haftanın içine girmiş bulunuyoruz. Benim şahsi fikrim bu hafta açıklanacağı yönde, inşallah öyle olur diyorum.
Alımların devam ettiği bu süreçte sıkça sorulan bazı sorular var. Öncelikle bir şeyi belirtmek isterim, sitemiz üzerinden veya facebook gurup sayfamız üzerinden gelen sorular ne kadar absürt sorular olursa olsun elimizden geldiğince cevaplamaya çalışıyoruz. Bu yazımızda değinmek istediğim konu ise bazı arkadaşların sorularına cevap olacaktır.
Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Asil ve Yedek Listeler Nasıl Belirlenir?
Arkadaşlar bu sorunun cevabı çıkan ilanda belirtiliyor. İlanda diyor ki yazılı sınav sonuçlarına göre en yüksekten düşüğe doğru sıralama yapılır ve alınacak bekçi sayısı kadarı asil listeyi oluşturur, geri kalanlar ise yedek liste olarak sıralanır. Asil listenin sözlü sınavla bir ilgisi bulunmuyor. Sözlü sınava girip geçtiğiniz zaman artık sözlü sınav düşük, yüksek gibi bir derdiniz kalmıyor.
Admin Kasım 4 te hem sözlü hem parkur varmış kpss ye giremiyoruz eyvallah da bu aynı anda nasıl olacak normalde sözlü mülakata takım elbise ile gitmek gerekmez mi bu nasıl iş anlamadım oldu bittiye getiriliyor valla Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah ne diyelim.
Admin sınav aciklandi fiziki yeterlilik parkuru ve sozlu mulakatida bugün bitirdik şimdi asillar yedekler bu 3 aşamanın ortalamasına göremi yerlestirilicek
selamunaleykum sonuclar aciklandi 900 lu siralaeda yedekteyim sizce asil olma sansım varmidir? ve gecen alımlarda kactane yedekden goreve cagrilan oldu bilginiz varsa merak ediyorum iyi gecler herkesin hakkinda hayrlisi olsun
İmkansız.
Yedek 4 teyim sizce olurmu
Kesin gelir.
Yedekler ülke genelinde mi yoksa il genelinde mi çünkü 600-700 küsür yedek sıralaması diyen oluyo
İl genelinde. 70 alan herkes en az yedek oldu.
Ben Urfa da 180 Alım War Bende yedek 72 sizce olurmu
Zor.
75 asil alimdi 13. yedeğim gelme ihtimali yüzde kac sizce ?
Admin Ankara 425. Yedekteyim gelme şansı varmı benim pek ümidim kalmadıda
Maalesef.
Urfa’da 150 kişi alınacak ben yedekte 160 sıradayım durum ne olur
İmkansız
Admin İkamet ettiğim şehirde 70 alım var ve ben 62. yedekteyim.
alınma ihtimalim var mı ?