2022 Polis Promosyonu Bu Ay Yatar Mı? – BekçiAlımı
2022 Polis Promosyonu Bu Ay Yatar Mı
2022 Polis Promosyonu Bu Ay Yatar Mı

2022 Polis Promosyonu Bu Ay Yatar Mı?

EGM‘nin yaptığı anlaşma sonrası promosyon alacak polisler ödemenin tam olarak ne zaman yatacağını merak etmeye başladı. Peki, polis maaş promosyonu ne zaman ödenecek? 2022 polis promosyonu bu ay yatar mı? İşte tüm detaylar…

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) polis promosyonu son haftalarda adeta manşetten düşmüyor. Binlerce memur için müjdeli haber geldi. Aktarılan bilgilere göre promosyon ödemeleri ile ilgili artık son aşamaya gelindi.

2022 Polis Promosyonu Bu Ay Yatar Mı?
2022 Polis Promosyonu Bu Ay Yatar Mı?

Polis promosyonlarının ne zaman yatacağı 14 Kasım 2022 Pazartesi günü itibarıyla öne çıkan konular arasında bulunuyor. Emniyet personelleri promosyon tarihine odaklanırken beklenen açıklama geldi. 2022 ödeme tarihi geçtiğimiz haftalarda netlik kazandı.

Polis memurlarının maaş ve ek ödemelerini alacakları banka belirlendi. İçişleri Bakanlığı bünyesinde hizmet veren polislerin promosyon ödemelerini Vakıfbank‘tan alacağı ifade edildi.

2022 Polis Promosyonu Bu Ay Yatar Mı? Ödeme Tarihleri

EGM‘nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada polis promosyonu ödemelerine dair şu ifadelere yer verildi:

“Yeni protokol 1 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girecektir.

Ek olarak Vakıfbank ile önceden yapılan ve süresi henüz tamamlanmamış olan promosyon protokolleri de iptal edildi ve yeni protokole dahil edildi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamalara göre Vakıfbank dışındaki bankalarla devam eden protokoller sözleşmelerin bitiş tarihinde yeni protokole dahil olacak.

Polis Promosyonu Ne Kadar?

Bankalarla yapılan görüşmelerin ardından protokolün revize edildiği belirtildi. Yeni promosyon protokolünün süresi 3 yıl olarak belirlendi. Ayrıca ödemeler tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın gerçekleştirilecek. Tutarın ise 27 bin TL olduğu dile getirildi.

Anlaşma netlik kazanırken Türkiye’nin dört bir yanından binlerce memur 2022 polis promosyonu bu ay yatar mı sorusuna cevap aramaya başladı. Promosyona yönelik yeni protokol belirlendi. Ödemenin ne kadar olacağı da ifade edildi. Ancak tam ödeme tarihi henüz netlik kazanmadı. Yakın zamanda bu konuya dair açıklama yapılması bekleniyor.

Polis promosyonu ödeme tarihine dair güncel bilgiler için bizi takip etmeye devam edin. Doğru, tarafsız haberler ve bilgilendirici içeriklerle sizleri en son gelişmelerden anında haberdar ediyor olacağız.

İlginizi Çekebilir: Memur Zammı 2023 Tahmini

Yazar: Berat Mert SÖNMEZOĞLU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir