2019 Bekçilik Yazılı Sınav İtiraz Sonuçları Açıklandı – BekçiAlımı

2019 Bekçilik Yazılı Sınav İtiraz Sonuçları Açıklandı

2019 bekçi alımı için yazılı sınava girip istediği puanı alamayan ve hata olduğunu düşünen adayların itirazları bayram öncesi alınmıştı. Bu itirazlar sonucu yapılan değerlendirme sonuçları Polis Akademisi tarafından yayınlandı.  02/03/2018 tarih ve 30348 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinin Yazılı Sınav başlıklı 13 ve 14’üncü maddeleri kapsamında 13/07/2019 tarihinde 2019/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı yapılmıştır.

Yazılı Sınav Sonuçları 07/08/2019 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı www.meb.gov.tr ve Polis Akademisi Başkanlığı www.pa.edu.tr internet adresinden açıklanmıştır. Adaylar tarafından Polis Akademisi Başkanlığına gönderilen yazılı sınav sonuclarına ilişkin itiraz dilekçeleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeniden değerlendirilmiştir.

1.DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ YAZILI SINAVI İTİRAZ DİLEKÇELERİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yazar: Utku DEMİR

Merhaba. Ankara'da ikamet etmekteyim. Bekçilik mesleğine aday biriyim. Sitemize haber yazmakta ve kullanıcılardan gelen yorumları cevaplamaktayım. Bana ulaşmak için e-posta adresimi kullanabilirsiniz. (iletisim@bekcialimi.com)

5 Soru Cevaplandı

  1. admın kolay gelsin

    arkadaşlar itiraz dilekcesi gönderip kabul olan var mı benım olmamış sınav notum 49:4949 olanlardanım

  2. sınav itirazına olmlu cevap alan var mı arkadaşlar

  3. itirazı görüntüleyemiyorum sürekli hata veriyo açmıyor admin neden böyle oluyo ne yapmam gerek

  4. İtiraza giremiyorum hep hat veriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir