1000 TL Biz Bize Yeteriz Yardımı Hakkında – BekçiAlımı

1000 TL Biz Bize Yeteriz Yardımı Hakkında

1000 tl pandemi yardımında 2. ve 3. faz geçtiğimiz cuma günü 30 Temmuz 2020 ‘de bilgi sms i ile hesaplara yatırıldı.  Hesabına para yatırılacak olan kişilere öncelikle aşağıdaki gibi bir sms bilgilendirilmesi yapılmaktadır. Bilgi SMS’i şu şekildedir:

”Biz bize yeteriz Türkiyem” Kampanyasi ile Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanliginca hanenize tahsis edilen 1.000 TL’niz banka hesabiniza yatirilmistir. B001

Biz Bize yeteriz virüs yardımı konusunda sitemize birçok soru geliyor. Bu soruları sizin için cevaplamak istedik. Öncelikle bilgi SMS’i yani ayrdım mesajı gelmediyse size para gönderilmemiştir. Toplam 2.5 milyon kişiye bin TL yardım yapıldı. Bilgi SMS’i aldıysanız parayı iki yolla alacaksınız:

  1. Banka İBAN numarası verdiyseniz oraya yatırılıyor.
  2. IBAN yerine adınıza PTT’ye yatırılıyor.

Eğer bilgi mesajı aldıysanız size para mutlaka gönderilmiştir. Banka hesaplarınıza bakın yoksa PTT’ye başvurup TC numaranız ile parayı alabilirsiniz. PTT’ye gitmeden telefondan müşteri hizmetlerinden de bilgi alabilirsiniz. Eğer yardıma ihtiyacınız varsa yeni başvuru yapmak veya başvuru sonucunuzu görmek için aşağıdaki resmi adresi kullanabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde tekrar yardım dağıtılması düşünülmektedir.

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu?basvuru=formu

Yazar: Utku DEMİR

Merhaba. Ankara'da ikamet etmekteyim. Bekçilik mesleğine aday biriyim. Sitemize haber yazmakta ve kullanıcılardan gelen yorumları cevaplamaktayım. Bana ulaşmak için e-posta adresimi kullanabilirsiniz. (iletisim@bekcialimi.com)

2 Soru Cevaplandı

  1. Bizim yardima cok ihtiyacimiz var lütfen bizde yardim edin

  2. Nakdi para yardımı istiyorum pandemiden dolayı çalışamıyorum eşimden boşandım 10 yaşında oğlumla yaşıyorum zor durumdayım lütfen yardım istiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir