Fizy Premium Üyelik İptali – BekçiAlımı

Fizy Premium Üyelik İptali

Eskiden telefonlarımızın hafızalarına müziklerimizi depolayarak dinlerdik, daha sonra ise tüm piyasalar dijital bir hal alırken müzik piyasası da onlara uydu ve yeni bir hal aldı. Türkiye piyasasında ilk olarak dijital müzik hizmeti veren Apple Music oldu, ardından dünya devleri olan Spotify ve Deezer girdi. Türk firmaları ise bu duruma karşı farklı tepkiler verdi, bazıları piyasaya giren devler ile anlaşma yoluna girdiler. Turkcell ise Fizy isimli uygulama ile bu alanda kendi firmasını oluşturma kararı aldı. Türkçe şarkı kütüphanesi en geniş uygulama olan Fizy ayrıca diğer uygulamalar gibi Premium seçeneği de bulunduruyor. Bu yazıda size Fizy Premium üyelik iptali nasıl yapılır bahsedeceğiz.

Fizy Hediye Premium Üyelik İptali

Fizy, Turkcell firmasının oluşturduğu ve piyasaya soktuğu yerli müzik uygulamasıdır. Dünya devleri küresel çapta hizmet verdikleri için pek çok farklı bölgenin ve ülkenin arşivine yer vermeye çalışıyorlar, bu da derinlemesine bir arşiv oluşturmalarını genelde engelliyor. Ancak yerli müzik uygulaması bu coğrafyada kurulduğu için yerli şarkılar açısından çok önemli bir arşiv oluşturmuş. Bu uygulamanın Premium üyeliği ise diğer uygulamalar ile büyük benzerlik gösteriyor. Çevrimiçi hizmet veren bu tüm uygulamalar normal üyelere şarkıların tamamını dinletmeyebiliyor veya şarkıları atlamasına izin vermeden dinleme hakkı veriyor. Eğer Premium üye olunursa size liste oluşturma, istediğiniz kadar şarkı atlama ya da çevrimdışı dinleme gibi pek çok olanak tanınıyor. Peki Fizy Premium üyelik iptali nasıl oluyor.

Fizy Premium Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Başta Turkcell firması olmak üzere birçok farklı şekilde Fizy Premium üyelik hediyesi kazanabilirsiniz. Turkcell genellikle gençlik paketleri ve büyük meblağlı faturalı hatları için müzik hediyesi olarak Fizy vermektedir. Sürenin sonlarında ise üyeler, Fizy hediye Premium üyelik iptali nasıl olur diye araştırıyor. Bir hediye ile Premium üyelik haklarına kavuştuysanız sürenin bitmesine 1 gün kalaya kadar iptal için zamanınız vardır. Bundan sonra direkt uygulama üzerinden ya da Turkcell’in web siteleri üzerinden iptal işlemini yapabilirsiniz. Bunun dışında 2200’a IPTAL FIZYPREMIUM şeklinde SMS göndererek üyeliği iptal edebilirsiniz.

Çevrimdışı müzik dinlemek ya da video izlemek için ne yapmalıyım?

Normal şartlarda Fizy içeriklerini çevrimiçi kullanabilirsiniz ama eğer Premium üye olursanız çevrimdışı da kullanabilirsiniz. Bunun için öncelikle kendiniz için video veya müzik listeleri oluşturmanız gerekir. Daha sonra da listeyi çevrimdışı olarak ayarlarsanız istediğiniz zaman bağlantı olmadan kullanabilirsiniz.

Fizy Premium üyeliğimi nasıl başlatabilirim?

Fizy kullanıcısı olarak Premium üyeliğe geçmeyi talep ediyorsanız en basit ve hızlı yol uygulama üzerinden bu işlemi yapmaktır. İkinci bir yol ise yine internet üzerinden ancak direkt uygulama yerine diğer Turkcell erişim noktaları ile yapmak. Son yol ise Turkcell İletişim Merkezi aracılığıyla Premium üye olmaktır.

Yazar: Utku DEMİR

Merhaba. Ankara'da ikamet etmekteyim. Bekçilik mesleğine aday biriyim. Sitemize haber yazmakta ve kullanıcılardan gelen yorumları cevaplamaktayım. Bana ulaşmak için e-posta adresimi kullanabilirsiniz. (iletisim@bekcialimi.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir