Fortnite Bedava Skin – BekçiAlımı

Fortnite Bedava Skin

Savaş ve aksiyon üzerine kurgulanmış oyunlar kısa sürede popülerlik kazanmaktadır. Önde gelen oyunların haricine son dönemlerin ön plana çıkan oyunu ise Fortnite. Bir nevi PUBG’nin alternatifi olarak görülmeye başlanırken eklenen Hatta Kalma modu sayesinde oyuncu sayısını iyice arttırdı denebilir. Hatta oyun platformlarında Fortnite bedava skinarayışları bile başladı. Bu da gösteriyor ki var olan talep miktarı artmış durumda. Nihayetinde binlerce insanın beraber zaman geçirdiği arenada farklılaşabilmek ve direkt dikkat çekebilmek çok önemlidir. Fortnite skinler de tam olarak bu işlevi yerine getirmektedir. Silahlara, ekipmanlara veya kostümlere uygulanan bu ürünle birlikte artık hemen fark edilebileceksiniz. Eğer ki güçlü bir çarınız varsa mücadele esnasında aldığınız puanlar eskisinden fazla gözlemlenecektir.

Fortnite Skin Hilesi

İnternet dünyasında aranılan şeylere kolay yoldan ulaşmanın pek çok yolu vardır. Yeni kullanıcılar ise en kolay yolu seçmeye çalışarak sonuç alma peşindedirler. Uzun zaman vakit geçirenlerse bilir ki tam manasıyla ücretsiz bir şey elde ederken herhangi bir dosya vesaire indirmemek gerekir. Örneğin siz Fortnite skin hilesi uygulayıp bedavaürünler kazanmayı amaçlarsınız fakat karşınızdaki art niyetli yazılımcılar bunu fırsat bilerek hemen dosya indirmenizi isteyip içerisine virüs yerleştirir. Böylelikle bedava skin hileleri hiçbir artı katmazken üstüne üstlük çarların veya diğer önemli bilgilerin çalınmasına neden olur. Dolayısıyla beraber çalışılacağı düşünülen uygulamaları yüklerken Fortnite hile özelinde bir şey yüklememeye özen gösterin.

Fortnite Bedava Skin 2021

Geçtiğimiz dönemlerde oyunların crackleri oldukça ilgi görüyordu. Çünkü tek seferde uygulanan bu yöntem ile sonrasında bir hareket gerçekleştirmeye gerek kalmadan ömrümüzün sonuna kadar oynayabiliyorduk Online oyunlar ise devamlı güncellenen yapılardır. Haliyle eklenen yeni özelliklere adapte olabilmek amacıyla farklı ücretsizseçenekler bulmalıyız. Aksi taktirde cebimizden gerçek para yani Türk Lirası çıkartarak gelişmiş donanımlara ulaşabiliriz. 2021 senesi için Fortnite bedava skin arayışındaysanız da elbette bunun bir çözümü var. Ancak yukarıda bahsettiğimiz gibi dışarıdan yüklemelere gerek kalmamaktadır. Sadece sponsorlar aracılığıyla dağıtılan skin kodlarıtarafınıza verilecektir.

Fortnite Skin Bedava Nasıl Alınır?

Aşağıda anlatacağımız metotla Fortnite skin alma bedava şeklinde gerçekleşecektir. Başlamadan önce ilgili hesapları kaydederseniz ekstradan zaman kaybı yaşamazsınız ve işlemler oldukça hızlı ilerleyecektir.

  1. İlk aşamada bir Amazon hesabına ihtiyacınız var. Yine Fortnite dışında Twitch hesabı da oluşturmalısınız.
  2. Devamında https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/twitch-prime-pack adresine tıklayarak Not a Twitch Prime member? butonunu kullanmalısınız.
  3. Gelen ekranda Twitch Prime’ı 7 günlük bedava sürümüyle aktive etmelisiniz. İşlemi tamamladıysanız Twitch ile Amazon hesabını eşleştirin.
  4. İkinci adımda belirttiğimiz sayfaya tekrar giderek şimdi de Have Twitch Prime? butonuyla ilerlemelisiniz. Açılan sayfadaki Yes, find my account ifaesine dokunarak oyun platformunu belirtin.
  5. Yönlendirileceğiniz sayfada d a Epic Games hesabıyla Twitch’i eşleştirin. Click to claim on Twitch.tv yazısına tıklayıp ilgili yayın platformuna ulaşın.
  6. Sağ bölümde bulunan kral tacına basarak Fortnite tekliflerini alacağınız Teklif İste ifadesini kullanın. Yukarıdaki linke tekrardan giriş sağlayıp Have Twitch Prime? diyerek paketi aldığınızın bildirimini göreceksiniz.
  7. Maddeleri sırasıyla yerine getirdiyseniz artık Dolabım bölümüne giderek eşyaları, skinleri görebilirsiniz.

Yazar: Utku DEMİR

Merhaba. Ankara'da ikamet etmekteyim. Bekçilik mesleğine aday biriyim. Sitemize haber yazmakta ve kullanıcılardan gelen yorumları cevaplamaktayım. Bana ulaşmak için e-posta adresimi kullanabilirsiniz. (iletisim@bekcialimi.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir