Damacana Su Dükkânı Açmak Para Kazandırır mı? – BekçiAlımı

Damacana Su Dükkânı Açmak Para Kazandırır mı?

İş sektöründe özellikle kendi işinizi açmak için tercih edilen, az sermayeli bir işle çok parakazanmaktır. Su damacana işi de az sermayeli ve çok kazandıran işlerdendir. Tabi her işte olduğu gibi bu işte de sabır ve azim şarttır. Çünkü damacana taşımak, müşteri memnuniyeti kolay yapılabilecek bir durum değildir. İnanıyoruz ki güler yüzünüz ve çalışkanlığınızla bu işi yapmak size çok para kazandıracaktır. Burada sıfır sermaye ve az sermaye olarak bayilik nasıl açabiliriz. Konuyu 2 bölümle incelemeye alacağız.

Sıfır Sermayeyle Damacana Su Bayilik Açmak

Sıfır sermayeyle de damacana su satılır mı? Gibi söylenenleriniz vardır. Az bir araştırmayla sizde masrafsız bu işi açabilirsiniz. Kobi Line, KOSGEB gibi kuruluşlara giderek oradaki uzmanlarla ücretsiz olarak durumun kritiğini yapabilirsiniz. Sonuç olarak damacana su dükkânı projeniz kabul edildiğinde size geri ödemesiz olarak ödenek verilecektir.

Bu ödenekle istediğiniz gibi bir iş yerinizin olması sizin elinizde. Bu mesleğe yeni başladıysanız çevrenin nabzını yokladıktan sonra abone sayınızı yükseltmeye bakmalısınız. Sıfırdan başladığınız için abonenizin azlığı sebebiyle hemen kâr elde edemeyebilirsiniz. Ama zamanla önünüz açılacak ve aylık en az 10bin gibi kazanıma sahip olabileceksiniz.

Az Sermayeyle Damacana Su Bayilik Açma

Damacana su bayiliği hiç ölmeyecek bir sektördür. Çünkü vücudumuzun 3’ te biri su olduğu için her daim su tüketmeye mecburuz. Bunun yanında değişen iklim koşulları, sudaki kirlilik bizi kaynak su alımlarına yöneltmektedir. Bundan 30 sene önce musluktan su içebilenimiz %80’ lerde iken bu oran %10’ lara kadar inmektedir. Benim az bir sermayem var diyorsanız size ilk olarak şöyle bir önerimiz olabilir. Su damacana işinde yıllarını vermiş artık emekli olmak isteyen bayilikleri gözetmelisiniz. Çünkü hazır alacağınız bayilik size hazır müşteri olanağını da beraberinde getirecektir.

Sıfırdan su bayiliği almak işin tuttu mu tutmadı mı diye aylarca beklemenize gerek duyarken, hazır bayilik almak sizi beklemeden ay içinde ödediğiniz parayı amorti etmeye başlayacaktır. Güler yüzünüz ve azminizle işi daha da büyütüp ikinci bir şube bile açabilirsiniz. İyi satışı olan su damacana bayiliğinden ayda en az 20bin kazanabilirsiniz.

Yazar: Sevgi KILIÇ

Mardin'de 1994 yılında doğdum. Üniversite hariç eğitimimi orada tamamladım. Üniversiteyi Aksaray Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde okudum. 2018 yılında evlendim ve 2019 yılında Alya adında dünyalar tatlısı kızım dünyaya gözlerini açtı. Artık hayata başka bir pencereden bakıyorum, hayatım çok değişti, daha mutlu, daha huzurlu bir insan oldum. Artık kızım için yaşıyor, onun için nefes alıyorum, yazdığım yazılarla mutlu oluyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir