İklimsa Bayilik Başvurusu – BekçiAlımı

İklimsa Bayilik Başvurusu

İklimSA, teknoloji zinciri Teknosa çatısı altında faaliyet göstermektedir. İklimlendirme sektörü içinde en ön sıralarda yer alan İklimSA, Sabancı güvencesiyle 34 yıldır profesyonel hizmet vermektedir. Türkiye’nin her yerinde servis ve bayilere sahip olan firma alanında bilgi ve tecrübe sahibi personellerden oluşmaktadır. Müşteri memnuniyetinin en üst seviyede tutulduğu ve şirket politikaları arasında müşteri memnuniyetine oldukça önem veren firma müşterilerinin hakkını her daim korumaktadır. Uygun ödeme koşullarıyla Dünya çapında ünlü firmaların ve kendi ürünlerinin satıldığı mağazalarda perakende müşterilerinin kullanımının dışında KOBİ’lerde kullanılmakta olan profesyonel seri ve multi klimalarda da birçok markanın ürününü çok uygun fiyatlarda sunmaktadır. İklimsa Bayilik Başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımız öncelikle şirketin belirlemiş olduğu başvuru şartlarını harfiyen yerine getirmelidir. Uygun görüldüğü taktirde siz de İklimSA’dan bayilik alabilirsiniz.

İklimsa Bayilik Başvurusu Sırasında İstenen Bilgiler?

İklimsa Bayilik Başvurusu yapmak için yapmanız gereken ilk adım ilgili firmanın internet sitesine girerek bayilik başvuru sekmesine girmek olacaktır. Daha sonra bayilik başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Formda sizden istenen bilgiler ad, soyad, adres bilgileri, cep telefon numaranız, mail adresiniz ve firmanızla ilgili bilgiler olacaktır. Formunuz yetkililer tarafından değerlendirildikten sonra bir mülakata çağrılırsınız. Eğer firma tarafından uygun görülürse bayilik alabilirsiniz.

Bayilik Alma Başvurusu İçin Yapılması Gerekenler

Bayilik alabilmeniz için ilk önce bayilik almak istediğiniz şirketin bayilik için sizden istediği gereksinimleri karşılayıp karşılamadığınızı öğrenmeniz gerekmektedir. İklimSA, bayilik vermekte olan ve TeknoSA çatısı altında çalışan büyük bir firmadır. Sabancı güvencesiyle çalışmakta olan firma müşteri memnuniyetine oldukça önem vermektedir. Bayilerinden de aynı hassasiyeti beklemektedir. İklimSA bayisi olmak için ilk önce internet sitesindeki formu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Eğer uygun görülürse görüşmeye çağrılırsınız.

Bayilik Almanın Avantajları

Bir işletme sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın aklında şüphesiz yeni bir isim ile işletme açmakla bayilik almak konusunda düşünceler oluşmaktadır. Bayilik almanın avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunmaktadır. Eğer avantajlardan söz etmek gerekirse bayilik almak hazır konsept satın almak anlamına gelmektedir. Aynı zamanda halk arasında kanıtlanmış isimler güven ortamı oluşturma konusunda size oldukça yardımcı olacaktır. Bunlar da işletmenin başarı oranını arttıracaktır. Ayrıca bankalardan yapacağınız finansal işlemlerde size kolaylık sağlayacaktır. Çeşitli eğitimler ve seminerler ile sizleri sektöre daha iyi hazırlayacak ve işletmenizin kar payını oldukça arttıracaktır.

 

Yazar: Adem Kaya

"Webmaster olarak başladığım web sektörü içerisinde 2014 yılından bu yana içerik üreticiliği yapmaktayım. İlgilendiğim alanlar arasında finans, ekonomi ve teknoloji bulunmaktadır. Bu alanlarda düzenli araştırmalar, okumalar yaparken çeşitli içerikler de hazırlamaktayım."

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir