Fake Kredi Kartı – BekçiAlımı

Fake Kredi Kartı

Finans alanında vatandaşların bankalardan talep ettiği en önemli ürün şüphesiz kredi kartı olmaktadır. Kredi kartları günümüzde oldukça yaygın bir kullanıma sahiptir. Özellikle günümüzde insanlar artık online alışverişlere ağırlık vermiş ve kredi kartı kullanımını arttırmışlardır. Özellikle internetten yapılan alışverişlerde müşteriler kredi kartı bilgilerini herkesle kullanmak istemeyebiliyor. Bu durum kurumsal firmalarda çok fazla gözükmese de özellikle yerel firmalardan alışveriş yapılırken insanlar bu duruma çekinceyle yaklaşabiliyorlar. Bu durumda da sanal kredi kartları devreye giriyor. Fake Kredi Kartı Nedir Numaraları hakkında detaylı bilgiler almanız için bir yazı hazırladık. Fake kredi kartlarının neler olduğunu ve yasal olup olmadığı ile ilgili her türlü bilgiyi bu yazımızda öğrenebileceksiniz. Sahte ya da başka kredi kartı kullanmak ve yaymak suçtur. Kesinlikle güvenliğiniz için bu tarz yazılara ve bilgilere itibar etmemelisiniz.

Fake Kredi Kartı Nedir Numaraları

Eğer siz de Fake Kredi Kartı Nedir Numaraları sorusunun cevabını merak ediyorsanız bu yazımızı dikkatli bir şekilde okuyarak sorunuzun cevabını alabilirsiniz. Şüphesiz birçoğumuz yaptığımız alışverişlerde kredi kartları kullanarak ödeme yapmaktayız. Özellikle bu pandemi günlerinde insanlar internet üzerinden alışverişe oldukça ağırlık vermektedir. İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde ise kredi kartı bilgilerini her siteye vermek pek akıllı bir yöntem olmayabiliyor. Bu nedenle devreye sanal kartlar giriyor. Bankaların internet bankacılığı aracılığı ile kartınıza ek sanal kartlar oluşturabilirsiniz. Fakat dikkat edin sadece ilgili bankanın kendi sitesinden bu işlemler yapılabilmektedir.

Bazı internet sitelerinde sahte kredi kartlarıyla ilgili yazılım ve siteler bulunduğundan bahsedilir. Bunlar kesinlikle yanlıştır. Sahte kredi kartları oluşturmak suçtur ve elinizdeki kartın bilgilerini talep eden ve sahte kredi kartı oluşturabildiğini söyleyen kişilere itibar etmeyiniz.

Sahte Kredi Kartı Suç Teşkil Eder Mi?

Cevabımız şüphesiz evet. Günümüzde sıkça kullanılan kredi kartlarının sahtesini oluşturmak yasal değildir ve ağır cezalar alabileceğiniz bir suçtur. Genellikle kredi kartı kullanıcıları sanal kart ile sahte kart arasındaki farkı anlamayabiliyor. Bu da insanların yanlış bilgilenmesine sebep oluyor.

Sanal kredi kartı online alışverişleriniz için bankanın kendi internet sitesinden açabildiğiniz kredi kartı türü. Tamamen hayali olan bir ürün. Bu ürünü kullanarak gerçek kart bilgilerinizi internet ortamında paylaşmaktan kaçınabilmektesiniz. Fakat fake kredi kartları sahte kartlardır. Yapımı yasal değildir ve suç teşkil etmektedir.

Kredi Kartı Numarası Oluşturucu-Üretici

Siz de visa ya da master card için benzer kredi kartı numaraları oluşturmak  istiyorsanız aşağıda sizinle paylaştığımız aracı kullanabilirsiniz. BU ARAÇ RASTGELE NUMARALAR OLUŞTURMAKTADIR. GERÇEK KREDİ KARTI YA DA NUMARALAR İLE AKASI YOKTUR.

[ccng_credit_cards] [wp-faq-schema title=”Kullanıcılar Bunları da Sordu” accordion=1]

Yazar: Utku DEMİR

Merhaba. Ankara'da ikamet etmekteyim. Bekçilik mesleğine aday biriyim. Sitemize haber yazmakta ve kullanıcılardan gelen yorumları cevaplamaktayım. Bana ulaşmak için e-posta adresimi kullanabilirsiniz. (iletisim@bekcialimi.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir