Bekçilik kategorisinde sordu

Kan değerlerinde total bilirubin değerim 2.72 çıkıyor yani normal değerinden (Total bilirubin: 0,3 – 1,9) yüksek. Sağlık raporu alabilir miyim? Bunun dışındaki tüm kliniklerdeki muayenelerim normal hiçbir engel yok tek sıkıntım burası. Lütfen yardımcı olur musnuz?

1 cevap

cevapladı
Alırsın hocam sıkıntı olmaz

2k soru

2.1k cevap

506 yorum

1.1k üye

...